استعفاهای اجباری برای حضور در انتخابات مجلس
به گزارش خبرنگار افکارنیوز شنبه ۱۹ اردیبهشت امسال بود که حسام الدین آشنا آغاز تغییرات در دولت از وزرا تا استانداران خبر داد.
وی با تاکید بر اینکه برخی استانداران توانایی کافی برای اداره استان ندارند، اظهار داشت: برخی از سفرهای استانی برای تیم رئیس جمهور روشن کرد که برخلاف تصور اولیه برخی استانداران توانایی کافی برای اداره استان ندارند. لذا تغییرات در دولت اتفاق خواهد افتاد هم در سطح وزرا و هم در سطح استاندارها.
این اظهارات مشاور رئیس جمهور در امور فرهنگی نشان می داد که تصمیم برکناری برخی استانداران از قبل گرفته شده و بزودی شاهد تغییر و برکناری برخی استانداران در کشور خواهیم بود.
اما مسئولین دولت برای عملی کردن این تصمیم از مهلت قانونی برای استعفای مدیران جهت ثبت نام در انتخابات مجلس استفاده کردند و ضمن برکناری آنها اعلام می کنند که فلان مدیر به دلیل شرکت در انتخابات مجلس استعفا داده است و در واقع هزینه برکناری یک مدیر را به جای دیگر حواله می کنند.
طبق قانون مدیرانی که قصد شرکت در انتخابات مجلس را داشتند باید چهار ماه قبل از ثبت نام یعنی تا سوم تیر امسال استعفا می دادند.
مسئولین دولتی با این ترفند که فلان مدیر به دلیل شرکت در انتخابات مجلس استعفا داده، آنها را به سمت استعفای اجباری سوق می دهند و بعد از عزل و برکناری، بصورت آبرومندانه اعلام می کنند که آنها برای شرکت در انتخابات استعفا دادند.
تا بحال شاهد اینگونه استعفا از سوی چند مدیر بودیم که بارزترین آنها استعفای سیدمحمد احمدی استاندار فارس بود.
ظاهرا وی تا سوم تیر هیچ استعفایی نداده بود و حتی محمد موسوی، مشاور عالی وی در نشستی خبری در روز سوم تیر استعفا و وی را تکذیب کرد.
به نظر می رسد که به چند دلیل احمدی تا سوم تیر استعفا نداده باشد.
۱-عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در روز ۹ تیر با استعفای احمدی موافقت کرد این در حالی است که وی قبلا اعلام کرد اگر مدیری پس از موعد مقرر (سوم تیر) استعفا دهد با استعفایش موافقت نخواهد شد. حال اگر احمدی قبل از سوم تیر استعفا می داد وزیر حتما قبل از این تاریخ با استعفایش موافقت می کرد تا بعدا هیچ شبه ای پیش نیاید.
۲- از آنجا که وزیر شش روز بعد از مهلت قانونی استعفای مدیران، با آن موافقت کرده به نظر می رسد که این استعفا به دلیل حضور در انتخابات نبوده است.
۳- احمدی قبل از سوم تیر ۲ مسئول جدید یعنی مسئول روابط عمومی استانداری و معاونت امنیتی استانداری را منصوب کرد. اگر وی استعفا داده بود چطور به این ۲ مقام حکم داده است؟
در هر حال وزیر کشور روز شنبه ۱۳ تیر در حکمی خلیل رضاییان را به عنوان سرپرست استانداری فارس منصوب کرد.
بر اساس گزارش خبرنگار ما برخی دیگر از مدیران هم به بهانه شرکت در انتخابات مجبور به استعفا شدند که برخی از فرمانداران و مدیران دولتی را هم شامل می شود.
دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و همچنین پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری هفتم اسفندماه سال جاری برگزار میشود.